Hinnasto

Pikalinkit

Lähivastaanoton hinnasto (ilman Kela-korvausta)

Yleislääkäri

20min79 €
30min109 €
40min149 €
60min189 €

Yleislääketieteen erikoislääkäri

20min104 €
30min124 €
40min178 €
60min232 €

Vastaanottokäynteihin lisätään palvelumaksu 27,90 € ja Kanta-maksu 2,90 €. Haemme puolestasi vastaanotolta 8 € Kela-korvauksen, joka vähennetään vastaanoton hinnasta.

Palkkion perusteena on lääkärin käyttämä kokonaisaika. Vastaanottoaikaan kuuluu perehtyminen potilaan taustatietoihin, vastaanottokäynti ja siihen liittyvät työt, kuten kirjaaminen. Lääkärisi.fi-vastaanotolla työskentelevät erikoislääkäreillä on oikeus määrittää itse palkkionsa.  Tarkasta lääkärikohtainen palkkio aikaa varatessasi. Puhelin- ja videovastaanotot noudattavat lähivastaanoton aikaperusteista hinnastoa. Chat-vastaanotolle on oma hinnastonsa.

Kokonaishinta koostuu vastaanottopalkkiosta, palvelumaksusta ja Kanta-maksusta. Myös lääkärikäynnillä tehtävistä lausunnoista, laboratoriotutkimuksista, mahdollisista rokotteista sekä lääkkeistä ja tarvikkeista veloitetaan erikseen.

Vastaanotolla tehtävistä pientoimenpiteistä, kuten esimerkiksi luomenpoistoista ja nivelpistoista veloitetaan lääkärin palkkion lisäksi laitososuus, jonka hinta riippuu toimenpiteestä. Tarkan hinta- arvion saat toimipisteestä tiedustelemalla.

Chat-vastaanotto

HinnastoPotilaan maksuosuusIlman kelakorvausta
Lääkärin chat-vastaanotto39,90 €47,9 €
Hoitajan chat-vastaanotto19,90 €19,90 €
Reseptin uusinta29,90 €29,90€

Chat-vastaanottoon ei lisätä palvelumaksua.

Chat-vastaanoton hinnasto koskee ainoastaan chat-palvelua. Puhelin- ja videovastaanotoilla noudatetaan lähivastaanoton aikaperusteista hinnastoa.

Kela-korvaus

Kela korvaa osan lääkärikäyntimaksusta. Suorakorvauksen saaminen edellyttää, että näytät vastaanotolla Kela-korttisi.

Lue lisää lääkärikäyntien ja tutkimusten kulujen Kela-korvauksista Kelan sivuilta

Kanta-maksu ja palvelumaksu

Kanta-maksu veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon. Tällaisia käyntejä ovat mm. käynnit lääkärillä, hoitajalla, terapeutilla ja psykologilla. Kanta-maksua ei lisätä pelkkiin laboratoriokäynteihin, joihin ei liity vastaanottokäyntiä. Vastaanottokäynteihin (sekä fyysisiin että puhelin- ja videovastaanottoihin) lisätään palvelumaksu ja Kanta-maksu.

Palvelumaksulla varmistamme asiointisi sujuvuuden, ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelemme sinua asiointisi eri vaiheissa laajasti useiden digitaalisten kanavien, kuten sovelluksemme, ajanvarauksen ja verkkosivuston lisäksi toimipisteissämme, sekä asiakaspalvelussamme. Toimivat järjestelmät ja palvelut, sekä niiden jatkuva kehittäminen takaavat sujuvan ja saumattoman asiakaskokemuksen.

Kanta- ja palvelumaksutHinta-arvio per käynti
Kantamaksu2,90 €

Ei kelakorvausta
Palvelumaksu27,90 €

Ei kelakorvausta
Palvelu puhelin- ja videovastaanotolle12,90 €

Ei kelakorvausta

Maksutavat

Lääkärisi.fillä voit hyödyntää erilaisia maksutapoja. Voit maksaa verkkomaksulla ja toimipisteessä maksupäätteellä. Emme käsittele käteistä.

Lääkärisi.fillä vakuutusasiakkaana asiointi on helppoa. Voit varata ajan tai tulla suoraan vastaanotolle. Kannattaa tarkistaa etukäteen, mitä palveluita vakuutuksesi korvaa ja missä tilanteissa. Jos olet hakeutumassa hoitoon työnantajasi ottaman vapaaehtoisen vakuutuksen puitteissa, tarkista oikea tapa toimia yrityksestä tai vakuutusyhtiöstä.

Näin asioit ja varaat ajan

Ajanvarausvaihtoehdot:

Pikalinkit

Siirry vastaanotolle

Helppo ja edullinen pääsy kokeneiden lääkäreiden hoitoon sekä etä- että lähikohtaamisissa.