Luomen poisto ja ihokoepalat

Pääset nopeasti ihomuutoksen arvioon ja luomien poistoon lääkäriasemallamme Kempeleessä. Olemme auki arkisin klo 8-16. Tervetuloa!

nevus

Luomenpoistot ja ihokoepalat

LUOMENPOISTO KOKONAISHINTAAN 229€

Varaa aikaa poistoa varten puhelimitse. Ellei lääkäri ole arvioinut luomea ja sen mahdollista poistamista aiemmin, suosittelemme varaamaan peruskäyntiajan luomiarviota varten erityisesti jos kyseessä on kosmeettisista syistä poistettava luomi. Mahdollinen patologille analysoitavaksi menevä näyte veloitetaan erikseen (+85 eur). Hinta sisältää lääkärin työajan, lääkemaksut, tarvikemaksut. Tikkien poistoaika veloitetaan erikseen. 

LUOMIARVIO PERUSKÄYNNILLÄ 78€ MARRASKUUN LOPPUUN SAAKKA (normaalisti 108€)

Oletko huolestunut jostain ihomuutoksestasi tai onko jokin luomesi muuttunut? Tai oletko miettinyt ihomuutoksen poistoa? Varaa 20 minuutin peruskäyntiaika ihomuutoksen arviota varten. Luomiarvion tekee kokenut yleislääkärimme. Käynnillä voidaan suunnitella ja tarvittaessa varata myös jatkoon luomen tai ihomuutoksen poistoaika. Jos muutos on isokokoinen, niin usein kannattaa aluksi ottaa koepala ja arvioida sen perusteella onko koko ihomuutoksen poisto tarpeen.  Meillä ei ole vastaanotolla käytössämme ihomikroskooppia (dermatoskooppia). 

Varaa aika ihon tarkastukseen tai luomen poistoon

1. Varaa aika

Varaa aika nettiajanvarauksestamme.

Tarvittaessa voit varata ajan puhelimitse numerosta 044 770 7721.

2. Tule vastaanotolle

Saavu lääkäriasemalle noin 5 minuuttia ennen
ajoterveystarkastusta. Osoite on Kiertorata 17, 90440 Kempele.

3. Todistus

Lääkäri tekee arvion ja kirjoittaa edellytysten täyttyessä ajokorttitodistuksen.

Hinnasto luomien poistossa ja ihon arvioinneissa

Ihon tarkastus 20 minuuttia  – 78 €

Luomen poisto  – 229 €


Halutessasi voit lukea lisää hinnastostamme täältä. Käytössäsi on verkkopankki- ja korttimaksu sekä laskulla maksamisen vaihtoehdot. Emme käsittele käteistä.

Tervetuloa vastaanotolle!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Siirry lähivastaanotolle

Pääset nopeasti hoitoon uudella lääkäriasemallamme Kempeleessä. Sinua palvelevat kokeneet ja asiantuntevat lääkärit. Olemme auki arkisin klo 8-16. Tervetuloa vastaanotolle!