Muut todistukset ja lausunnot

Lääkärisi.fi Kempele tarjoaa kokeneiden lääkäreidemme laatimia lääkärintodistuksia ja -lausuntoja, jotka ovat yleisesti tarpeellisia esimerkiksi uuden työpaikan vastaanottamisessa tai asevelvollisen terveydentilan ja palveluskelpoisuuden arviossa. Meillä on saatavilla ajanvarauksia yleisimpiin todistuksiin ja lausuntoihin. Soita meille, jos sinulla on kysyttävää ajanvarauksen saatavuudesta tai meidän tarjoamista todistuksista ja lausunnoista.

Tässä joitain esimerkkejä tarjoamistamme todistuksista ja lausunnoista:

T-todistus: lääkärintodistus terveydentilastasi, jota tarvitaan eri tarkoituksiin kuten työpaikkahakemuksiin, vakuutuksiin tai koulutukseen. T-todistuksen hinta on 100 € ja lisäksi peritään 27,9 € toimistomaksu.

Vaihto-opiskeluun ja urheiluharrastuksiin liittyvät lääkärintarkastukset: Opiskelijat, jotka aikovat opiskella ulkomailla tai osallistua urheilutoimintaan, kuten sukeltamiseen, laskuvarjohyppyyn tai kamppailulajeihin, tarvitsevat usein lääkärintarkastuksen tai todistuksen terveydentilastaan. On suositeltavaa tarkistaa tarvittavat terveysvaatimukset etukäteen, kuten rokotukset tai lisätestit (esim. keuhkoröntgen, virtsanäyte tai sydämen EKG).  Röntgenkuvien otto kauttamme ei toistaiseksi onnistu. Tämän tarkastuksen hinta on 119 € ja lisäksi peritään 27,9 € toimistomaksu, ja mahdollisista lisätutkimuksista veloitetaan erikseen.

Asevelvollisen terveystarkastus: lääkärintodistus asepalveluskelpoisuudestasi, joka vaaditaan myös vapaaehtoiseen asepalvelukseen hakiessa. Tämän todistuksen hinta on 115 € ja lisäksi peritään 27,9 € hallinnointimaksu.

B-lausunto: yksityiskohtainen lääketieteellinen raportti sairaudestasi, ennusteesta, työkyvystäsi ja kuntoutustarpeistasi. Tämä raportti on tarpeen esimerkiksi pitkäaikaisia sairauslomia, kuntoutustukea, psykoterapiaa tai vammaispäätöksiä varten. Tämän lausunnon hinta on 130 € ja lisäksi peritään 27,9 € toimistomaksu.

Ajoterveystarkastus: voimme tarjota ajokorttia varten tarvittavan lääkärintodistuksen yhdellä käynnillä. Jos olet yli 70-vuotias tai olet yli 68-vuotias ja olet uusimassa Ryhmän 2 -ajokorttia (C-kortti tai suurempi), varaa aika puhelimitse. Muussa tapauksessa voit varata ajan tavallista ajokorttitodistusta varten verkossa. (linkki)

Muista tuoda mukanasi henkilöllisyystodistuksesi, käyttämäsi silmälasit  sekä kotiseurantatietosi verenpaineesta, verensokerista tai muista terveysasioista, jotka eivät sisälly Kanta-arkistoon. Myös ajantasainen lääkelista on tarpeellinen. Ajokortin todistuksen antamiseksi meidän on tarkistettava Kanta-terveystietosi

Varaa aika lausuntoa tai todistusta varten

1. Varaa aika

Varaa aika nettiajanvarauksestamme.

Tarvittaessa voit varata ajan puhelimitse numerosta 044 770 7721.

2. Tule vastaanotolle

Saavu lääkäriasemalle noin 5 minuuttia ennen
sovittua aikaa. Osoite on Kiertorata 17, 90440 Kempele.

3. Todistus

Lääkäri tekee arvion ja kirjoittaa tutkimuksen jälkeen lausunnon tai todistuksen.

Lausunto- ja todistushinnasto

B-lausunto 130  

Asevelvollisen terveystarkastus 125€ 

T-todistus 100€ 

Lausunto vaihto-opiskeluun tai urheiluharrastukseen 119€ 

 

 

Halutessasi voit lukea lisää hinnastostamme täältä. Käytössäsi on verkkopankki- ja korttimaksu sekä laskulla maksamisen vaihtoehdot. Emme käsittele käteistä.

Tervetuloa vastaanotolle!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Siirry lähivastaanotolle

Pääset nopeasti hoitoon uudella lääkäriasemallamme Kempeleessä. Sinua palvelevat kokeneet ja asiantuntevat lääkärit. Olemme auki arkisin klo 8-16. Tervetuloa vastaanotolle!