Ammattilaiseksi meille?

Missionamme on poistaa terveydenhuollon henkilöstövajetta tehokkaiden etäpalveluiden avulla. Kutsumme sairaanhoitajia ja lääkäreitä osallistumaan yhteiseen tavoitteeseen!

Meillä työtä voi tehdä rennosti kotoa käsin tai toimistoltamme. Voit työskennellä joko chat-, puhelin- tai videokanavissa mielenkiintosi mukaan. Takaamme kuhunkin kanavaan riittävän perehdytyksen ja jatkuvan tuen – niin järjestelmien kuin lääketieteen osalta. Voit työskennellä täysin etänä paikkariippumattomasti ympäri Suomea tai toimistollamme hyvien kulkuyhteyksien varrella Oulun Hiirosessa Pohjolasairaalan rakennuksessa.

Haluamme, että työskentely on sujuvaa ja vaivatonta. Sen vuoksi olemme panostaneet ketteriin ohjelmiin ja tehokkaisiin työvälineisiin.  Saat käyttöösi valintasi mukaan uuden MacBook- tai Windows-koneen sekä työskentelyä turvaamaan 24/7 IT-tuen.

Työnteko onnistuu osa- tai kokoaikaisena. Palkkaus määräytyy luonnollisesti tehdyn työn mukaan ja on kilpailukykyinen. Voit työllistyä kauttamme yhteistyökumppaneidemme lähivastaanotoille ympäri Suomen.

Lähetä hakemuksesi!

Luukas Hintsala, toimitusjohtaja
044 200 5832 / luukas.hintsala@laakarisi.fi

 

Etävastaanotto

Vastaanottomme on siellä missä sinäkin – kotisohvalla, töissä, mökillä, tai vaikka tunturin huipulla. Kunhan sinulla on nettiyhteys käytössäsi, pääset vastaanotolle alle minuutissa. Lue lisää etävastaanotostamme


Tietoa yrityksestä

Etälääkäripalvelut kuuluvat kaikille. Etävastaanotollemme pääset keskimäärin minuutissa, sillä sinua palvelevat kymmenet lääkärit ja sairaanhoitajat. Lue lisää yrityksestä