Etälääkäriksi (ilta ja vklp)

Haemme etälääkäreitä kasvavaan digitiimiimme. Lue lisää ja testaa olisiko sinusta etälääkäriksi!

Uusia etälääkärin paikkoja kasvavaan tiimiin

Kutsumme sinut mukaan nauttimaan järkevästä etätyön konseptistamme: sopivasta potilasmateriaalista ja hyvistä laitteista! Meillä aukesi uuden yhteistyön myötä lisää paikkoja kasvavaan digitiimiimme virka-ajan ulkopuolelle! Työvuorot ovat arkisin klo 16-21 (palkkio 60€/h) ja viikonloppuisin klo 9-18 välillä (palkkio 65€/h).

Tiivistetysti

Etälääkärin työ

Etälääkärin työ on pääosin chat-vastaanottoa, reseptin uusintaa ja hoitajakonsultaatioita. Toimimme kiinteässä yhteistyössä Tilaajiemme palveluiden kanssa. Käytössämme on sama laaja tutkimusvalikoima ja moniammatilliset ratkaisut kuin kivijalassakin työskentelevillä kollegoilla. Näin ollen pääset kauttamme hyödyntämään laajasti osaamistasi tuottaen terveyshyötyä potilaille ja keventäen kivijalan kollegoiden työkuormaa. Etätyössä suosimme kahden vuoden kokemusta lääkärintyöstä.

Testaa sopisitko etälääkäriksi ilta- ja viikonloppuvuoroon

Tule parantamaan palveluiden saatavuutta

Kutsumme sinut mukaan parantamaan palveluiden saatavuutta ja poistamaan terveydenhuollon henkilöstövajetta. Tarjoamme sinulle ilman laitevuokraa hyvät laitteet, joten tietoturva ja päivitykset sekä etätuki (it-puoli + konsulttilääkäri) ovat kunnossa. Nopea aloitus on mahdollista, sillä laitteet tuodaan kotiovellesi n. 3-5 arkipäivää työsopimuksen allekirjoittamisesta.

Joustavat työvuorot

Voit tehdä työtä hyvin joustavasti. Voit sopia tietyt vakiovuorot tai vaihtoehtoisesti yksittäisiä vuoroja oman arkesi rytmin mukaan. Minimi työmäärä on 18h/kk. Pitkää sitoutumista ei vaadita, vaan voidaan katsoa työt alkuun esim. muutamaksi kuukaudeksi!

Jos kiinnostuit, jätä hakemus! Lisätietoja saat hakemuslomakkeen kautta, sähköpostista tai soittamalla vastaavalle lääkärillemme Tatulle 044 379 5730, tatu.ylikotila@laakarisi.fi.

Etälääkärinä työskentelyn etuja mm.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!

Testaa sopisitko etälääkäriksi virka-ajan ulkopuolelle

Jätä yhteydenottopyyntö

Rekry - yhteydenottopyyntö