Etälääkäriksi Lääkärisi.fi:lle

Haemme lääkäreitä jalkauttamaan etäpalveluita julkiseen terveydenhuoltoon. Lue lisää ja testaa olisiko sinusta etälääkäriksi!

Tee testi

Haemme etälääkäreitä julkiseen terveydenhuoltoon

Lääkärisi.fi:llä pääset työskentelemään toimivalla konseptilla etähoitoon! Tämä tarkoittaa loistavaa palkkausta, toimivia järjestelmiä, valikoitua potilasmateriaalia ja hyviä työkavereita, joita voit konsultoida tarvittaessa. Tarjoamme etätöitä perusterveydenhuoltoon ja työterveyshuoltoon.

Etätyönkuva rakennetaan lääkärin toiveet huomioiden

Meillä voit valita itsellesi sopivan työnkuvan eri kontaktilajeista: kirjalliset konsultaatiot ja etävastaanotot (chat/video/puhelu). Toimimme kiinteässä yhteistyössä Tilaajiemme palveluiden kanssa. Käytössämme on sama laaja tutkimusvalikoima ja moniammatilliset ratkaisut kuin kivijalassakin työskentelevillä kollegoilla. Näin ollen pääset kauttamme hyödyntämään laajasti osaamistasi tuottaen terveyshyötyä potilaille ja keventäen kivijalan kollegoiden työkuormaa.

Tule parantamaan palveluiden saatavuutta

Kutsumme sinut mukaan parantamaan palveluiden saatavuutta ja poistamaan terveydenhuollon henkilöstövajetta. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme hyvät laitteet, joten tarvittavat järjestelmät, tietoturva, päivitykset sekä etätuki (it-puoli + konsulttilääkäri) ovat kunnossa. Nopeakin aloitus on mahdollista, sillä laitteet tuodaan kotiovellesi n. 3-5 arkipäivää työsopimuksen allekirjoittamisesta.

Joustavat työvuorot

Voit tehdä työtä hyvin joustavasti. Voit sopia tietyt vakiovuorot tai vaihtoehtoisesti yksittäisiä vuoroja oman arkesi rytmin mukaan. Olemme myös hyvin joustavia työvuorojen muutostarpeissa. Emme vaadi pitkää sitoutumista, vaan voimme aluksi sopia esim. vain kesän vuoroista, joiden perusteella voit suunnitella jatkoa.

Palkkaus

Maksamme työstä loistavan palkkauksen. Voit valita mieluisan palkkiomallin kiinteän tuntipalkkion ja suoriteperusteisen palkkion väliltä!

 

Jos kiinnostuit, jätä hakemus! Lisätietoja saat hakemuslomakkeen kautta, sähköpostista tai soittamalla vastaavalle lääkärillemme Tatulle 044 379 5730, tatu.ylikotila@laakarisi.fi.

Hae etälääkäriksi

 

Etälääkärinä työskentelyn etuja mm.

  • Voit työskennellä täysin paikkariippumattomasti ympäri Suomea
  • Olemme panostaneet tarkkaan potilasvalintaan
  • Käytössäsi on aina saatavilla oleva konsultointimahdollisuus ja it-tuki
  • Saat huiput työvälineet ilman laitevuokraa (tietokone/lisänäyttö/puhelin/vastamelukuulokket)
  • Joustava työskentely onnistuu osa- tai kokoaikaisena

Lisäksi tarjoamme reilun palkkauksen (kokonaiskorvaus 100% työssä alkaen 9240€/kk).

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!

Testaa olisiko sinusta etälääkäriksi

Jätä yhteydenottopyyntö