Hammaslääkäriksi Lääkärisi.fi:lle

Haemme hammaslääkäreitä tukemaan julkista terveydenhuoltoa. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Haemme Hammaslääkäreitä julkiseen terveydenhuoltoon

Tervetuloa työskentelemään yhteen terveysalan nopeimmin kasvavista työyhteisöistä! Lääkärisi.fi on perustettu vuonna 2020 ja nyt työllistämme jo yli sata ammattilaista. Konseptimme kuunnella työntekijöitämme ja tarjota mielekästä työtä reilulla palkkauksella on saanut positiivisen vastauksen ammattilaisilta. Nyt laajennamme toimintaamme myös hammaslääkäripalveluihin julkiselle sektorille.

Työnkuva Kymenlaakson hyvinvointialueella

Kauttamme pääset työskentelemään julkisessa terveydenhuollossa. Työt suoritetaan hyvinvointialueen tiloissa. Ajanvarauksesta huolehtii keskitetty ajanvaraus. Perusvastaanottoajat ovat pääsääntöisesti 30 minuuttia. Työssä hoidat kaikenikäisiä potilaita ajanvarauksellisilla vastaanotoilla, mutta työhön voi kuulua myös kiireellistä hoitoa ja päivystystä. Työt sijaitsevat Tilaajan määräämässä Kymenlaakson hyvinvointialueen hammashoitolassa. 

Tiivistetysti

Ota yhteyttä, vastaamme pian

Työaika ja palkkio

Työaika on arkisin klo 7.45-14.45, työpäivään kuuluu ei-kliininen aika 15 minuuttia ennen ja jälkeen potilastyön, 10 minuutin kahvi- ja 20 minuutin ruokatauko. Viikkotyömäärä on yhteensä 35h/vk. Maksamme tästä ammatinharjoittajalle 91€/h (13 377€/kk) laskutuksen ja palkansaajalle 70€/h (10 290€/kk) palkkion. Vaadimme sitoutumisen 35h/vk työmäärään ja vähintään 9kk työjaksoon. Kutsumme sinut mukaan parantamaan palveluiden saatavuutta!

Töiden sopiminen

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä ja käymme tilanteesi läpi. Mikäli Kymenlaakson hyvinvointialueella tehtävät työt eivät sovi sinulle, voimme kartoittaa muita sopivia vaihtoehtoja. Haemme myöskin varalääkäreitä Kymenlaakson alueelle. Voit jättää yhteydenottopyynnön myös keikkaluonteiseen työhön. Kymenlaakson hva:n palvelut ovat kilpailutuksessa, jonka tulokset tulevat marraskuun aikana. 

Edellytämme hammaslääkäreiltämme

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme! Lisätietoja saat yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostista tai soittamalla toimitusjohtajallemme Luukakselle: 044 200 5832, luukas.hintsala@laakarisi.fi

Lääkärisi.fi:llä työskentelyn etuja mm.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!

Jätä yhteydenottopyyntö

Rekry - yhteydenottopyyntö