Lähilääkäriksi Lääkärisi.fi:lle

Haemme lääkäreitä tukemaan julkista terveydenhuoltoa. Lue lisää ja testaa onko meillä unelmatyötä sinulle!

Haemme lähilääkäreitä julkiseen terveydenhuoltoon

Lääkärisi.fi:llä pääset työskentelemään unelmatyössäsi! Tämä tarkoittaa loistavaa palkkausta, joustavia työaikoja, hyviä etuja ja aina saatavilla olevaa tukea. Tarjoamme töitä erikoissairaanhoidossa, perusterveydenhuollossa, työterveyshuollossa ja Puolustusvoimissa.

Työnkuva rakennetaan lääkärin toiveet huomioiden

Aito pyrkimyksemme on järjestää unelmiesi työ! Meillä voit valita itsellesi sopivan työnkuvan. Järjestämme sinulle mieluisimmat työt, mahdollisimman hyvillä ehdoilla. Meillä hallinto on sinua lähellä ja autamme sinua kaikissa käytännön järjestelyissä.

Haluatko kuulla mahdollisuuksista tarkemmin?

Tule parantamaan palveluiden saatavuutta

Kutsumme sinut mukaan parantamaan palveluiden saatavuutta, meillä on tieto missä sinua tarvitaan eniten! Pääset tukemaan kauttamme julkista terveydenhuoltoa. Huolehdimme, että työolot ovat kunnossa ja saat riittävän perehdytyksen.

Joustava työ ja loistava palkkaus

Järjestämme työt toiveidesi mukaan. Voimme sopia pitkistä työjaksoista tai keikkaluonteisesta työstä. Työmahdollisuuksia löytyy ympäri Suomea. Tiedämme paikat, jossa tarvitaan eniten lääkäreitä. Tämän myötä kykenemme tarjoamaan sinulle loistavan palkkauksen ja joustavat työehdot.

Lääkärisi.fi:ssä työskentelyn etuja mm.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!

Jätä yhteydenottopyyntö

Rekry - yhteydenottopyyntö