Lähilääkäriksi Lääkärisi.fi:lle

Haemme lääkäreitä tukemaan julkista terveydenhuoltoa. Lue lisää ja testaa onko meillä unelmatyötä sinulle!

Tee testi

Haemme lähilääkäreitä julkiseen terveydenhuoltoon

Lääkärisi.fi:llä pääset työskentelemään unelmatyössäsi! Tämä tarkoittaa loistavaa palkkausta, joustavia työaikoja, hyviä etuja ja aina saatavilla olevaa tukea. Tarjoamme töitä erikoissairaanhoidossa, perusterveydenhuollossa, työterveyshuollossa ja Puolustusvoimissa.

Työnkuva rakennetaan lääkärin toiveet huomioiden

Aito pyrkimyksemme on järjestää unelmiesi työ! Meillä voit valita itsellesi sopivan työnkuvan. Järjestämme sinulle mieluisimmat työt, mahdollisimman hyvillä ehdoilla. Meillä hallinto on sinua lähellä ja autamme sinua kaikissa käytännön järjestelyissä.

Tule parantamaan palveluiden saatavuutta

Kutsumme sinut mukaan parantamaan palveluiden saatavuutta, meillä on tieto missä sinua tarvitaan eniten! Pääset tukemaan kauttamme julkista terveydenhuoltoa. Huolehdimme, että työolot ovat kunnossa ja saat riittävän perehdytyksen.

Joustava työ ja loistava palkkaus

Järjestämme työt toiveidesi mukaan. Voimme sopia pitkistä työjaksoista tai keikkaluonteisesta työstä. Työmahdollisuuksia löytyy ympäri Suomea. Tiedämme paikat, jossa tarvitaan eniten lääkäreitä. Tämän myötä kykenemme tarjoamaan sinulle loistavan palkkauksen ja joustavat työehdot.

Jos kiinnostuit, jätä yhteydenottopyyntö! Lisätietoja saat hakemuslomakkeen kautta tai sähköpostista tuomas.taipale@laakarisi.fi.

Hae lähilääkäriksi

 

Lääkärisi.fi:ssä työskentelyn etuja mm.

  • Loistava palkkaus
  • Hyvä perehdytys ja tuki
  • Laajat työskentelyvaihtoehdot (mieluinen työnkuva)
  • Joustava työskentely onnistuu osa- tai kokoaikaisena
  • Päätät itse vapaiden pidosta
  • Mukavat työkaverit
  • Pääset osaksi kasvutarinaa!

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!

Testaa löytyykö meiltä unelmatyötä sinulle!

Jätä yhteydenottopyyntö