Lähilääkäriksi
Etelä-Pohjanmaalle

Haemme lääkäreitä julkiseen sekä yksityiseen terveydenhuoltoon Etelä-Pohjanmaalle. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Haemme lääkäreitä julkiseen sekä yksityiseen terveydenhuoltoon

Tervetuloa työskentelemään kauttamme Etelä-Pohjanmaalle! Tarjoamme loistavan palkkauksen ja mieluisan työnkuvan sekä järjestämme asiat puolestasi. Käytännönasioissa sinulla on Lääkärisi.fi yhteyshenkilö sekä tarvittaessa järjestämme myös mentorointia töihin liittyen kokeneen lääkärikollegan kanssa.

Työnkuva rakennetaan lääkärin toiveet huomioiden

Meillä voit valita itsellesi sopivan työnkuvan. Kauttamme voit tehdä kiireetöntä vastaanottoa Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella: Kauhavalla, Lapualla ja Alajärvellä. Mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaan ja esim. sektorityönä onnistuu lastenneuvola sekä kotihoidon konsultaatiot. Voit työskennellä myös työterveyshuollon vastaanotoilla (KL2 tai KL1).

Tiivistetysti

Ota yhteyttä, vastaamme pian

Tule parantamaan palveluiden saatavuutta

Kutsumme sinut mukaan parantamaan palveluiden saatavuutta ja poistamaan terveydenhuollon henkilöstövajetta. Kauttamme töiden sopiminen onnistuu helposti ja kerromme kattavasti eri vaihtoehdoistamme sekä kuuntelemme toiveitasi.

Joustava työaika

Työajat sovitaan joustavasti elämäntilanteeseesi sopivasti. Kauttamme onnistuu yksittäiset vuorot viikonloppuisin tai sitten pidemmät työjaksot samassa paikassa arkena.

Edellytämme lähilääkäreiltämme

Palkkaus ja työsuhde-edut

Maksamme työstä loistavan palkkauksen ja sitoutumalla meille pidemmäksi aikaa pääset nauttimaan mm. liikunta- ja kulttuuriedusta sekä esim. pyöräedusta.

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme! Lisätietoja saat lomakkeen kautta, sähköpostitse tai soittamalla:

Lähilääkärinä työskentelyn etuja mm.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!

Jätä yhteydenottopyyntö

Rekry - yhteydenottopyyntö