Lääkärisi.fi
Etelä-Suomi

Haemme lääkäreitä julkiseen sekä yksityiseen terveydenhuoltoon Etelä-Suomeen. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Haemme lääkäreitä Etelä-Suomeen

Tarjoamme loistavan palkkauksen, sinulle mieluisan työnkuvan sekä järjestämme asiat puolestasi. Käytännönasioissa sinulla on Lääkärisi.fi yhteyshenkilö sekä tarvittaessa järjestämme myös mentorointia töihin liittyen kokeneen lääkärikollegan kanssa.

Työnkuva rakennetaan lääkärin toiveet huomioiden

Meillä voit valita itsellesi sopivan työnkuvan. Kauttamme voit tehdä neuvolaa- ja koululääkärin töitä Kymen hyvinvointialueella: Kotkassa, Kouvolassa ja Haminassa. Osastotöitä järjestyy Keusoten alueelta virka-aikaan ja viikonloppuisin voit tehdä osastokiertoja Espoossa tai Lohjalla. Kauttamme voit myös tehdä opiskelijaterveydenhuoltoa YTHS:llä Espoon Otaniemessä, Helsingissä Töölössä tai Malmilla. Aavan kumppanina tarjoamme töitä myös työterveyshuoltoon!

Tiivistetysti

Ota yhteyttä, vastaamme pian

Tule parantamaan palveluiden saatavuutta

Kutsumme sinut mukaan parantamaan palveluiden saatavuutta ja poistamaan terveydenhuollon henkilöstövajetta. Kauttamme töiden sopiminen onnistuu helposti ja kerromme kattavasti eri vaihtoehdoistamme sekä kuuntelemme toiveitasi.

Joustava työaika

Työajat sovitaan joustavasti elämäntilanteeseesi sopivasti. Kauttamme onnistuu yksittäiset vuorot viikonloppuisin tai sitten pidemmät työjaksot samassa paikassa arkena.

Edellytämme etälääkäreiltämme

Palkkaus ja työsuhde-edut

Maksamme työstä loistavan palkkauksen ja sitoutumalla meille pidemmäksi aikaa pääset nauttimaan mm. liikunta- ja kulttuuriedusta sekä esim. pyöräedusta.

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme! Lisätietoja saat lomakkeen kautta, sähköpostitse tai soittamalla:

Lähilääkärinä työskentelyn etuja mm.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!

Jätä yhteydenottopyyntö

Rekry - yhteydenottopyyntö