Etähoitajaksi Lääkärisi.fi:lle

Haemme sairaanhoitajia jalkauttamaan etäpalveluita julkiseen terveydenhuoltoon. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Haemme etähoitajia julkiseen terveydenhuoltoon

Tervetuloa työskentelemään toimivalla konseptilla etähoitoon! Tämä tarkoittaa hyvää palkkausta, toimivia järjestelmiä ja mukavaa työyhteisöä. Lääkärisi.fi käynnisti toimintansa vuonna 2021 ja työllistää jo yli 100 ammattilaista. Olemme yksi terveysalan nopeiten kasvavista työyhteisöistä.

Etätyöt digitaalisessa sotekeskuksessa

Digisotekeskuksessa työhön kuuluu hoidon tarpeen arviota pääosin chatissa ja ajanvaraukselliset etävastaanotot. Tarjoamme työhön kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden konsultoida aina vastuu hoitajaa tai lääkäriä. Toimimme osana asiakkaidemme palvelujärjestelmää, joten käytössämme ovat samat palvelut kuin kivijalassakin työskentelevillä kollegoilla. Näin ollen pääset kauttamme hyödyntämään laajasti osaamistasi tuottaen terveyshyötyä potilaille ja keventäen kivijalan kollegoiden työkuormaa.

Tiivistetysti

Ota yhteyttä, vastaamme pian

Tarpeemme uusille hoitajille talvelle 2023-2024

Kutsumme sinut mukaan parantamaan palveluiden saatavuutta ja poistamaan terveydenhuollon henkilöstövajetta. Työt aloittaessa lähettimme tuo työvälineet sinulle tarvittaessa kotiovelle muutamassa arkipäivässä. 

Kokoaikaiset

Painotamme uusien hoitajien rekrytoinnissa kokoaikaisella työajalla tehtäviä rekrytointeja. Talven 2023-2024 aikana tulemme palkkaamaan kuusi uutta kokoaikaista sairaanhoitajaa digitaalisen sotekeskuksen työhön. Otamme uudet hoitajat töihin porrastetusti talven aikana. Ensimmäisen hoitajan rekrytoimme mahdollisimman pian. 

Keikkalaiset

Koostamme digisotekeskustyöhön keikkaringin täydentäviin tarpeisiin, kuten äkillisten poissaolojen ja lomien paikkaukseen. Tämä on oiva tapa saada lisätienestiä nykyisen työn oheen.

 

Edellytämme hoitajiltamme

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme! Lisätietoja saat yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostista. Laita myös työhakemuksesi ja CV tänne: ira.talvisara@laakarisi.fi

Huomioithan täyttäväsi kokemusvaatimuksen avosairaanhoidon työstä ennen hakemuksen lähetystä.

Lääkärisi.fi:llä työskentelyn etuja mm.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!

Hae etätöitä

Rekry - Sairaanhoitaja (#8)