Espoon ja Lohjan vkl-osastopäivystykset

Tienaa jopa 150€/h! Haemme lääketieteen lisensiaatteja ja viimeisen vuoden opiskelijoita. Tervetuloa Espoon ja Lohjan vkl-osastopäivystyksiin!

Haemme lääkäreitä Espooseen ja Lohjalle

Kiinnostaisiko sinua tehdä viikonloppuisin töitä osastolla? Tarjoamme sinulle oivan mahdollisuuden tähän Espoossa ja Lohjalla! Espoo starttasi 14.10. ja Lohja starttaa 1.11. Espoon vuorot ovat klo 9-17 ja Lohjan vuorot 2-4h. Vuoroja on jo varattu, mutta vielä ehdit mukaan rinkiin. Espoon loppuvuoden vuoroista luvassa parempaa korvausta, mikäli voit tehdä useamman vuoron.

Voit halutessasi tehdä aktiivivuoron tai olla varallaolovuorossa, jolloin sairastapauksen sattuessa vuorosta maksetaan 20% parempaa korvausta ja saat myös varallaoloajalta erillisen korvauksen.

Työnkuva

Työnkuvana on pääsääntöisesti hoitaa akuutit ja muut asiat, kuten uudet potilaat ja kotiutumiseen liittyvät asiat. Mikäli haluat kuulla tarkemmin työnkuvasta, ota yhteyttä!

Loistava palkkaus

Lääketieteen lisensiaatti

  • Espoossa kokonaiskorvaus LL la 100€/h ja su 110€/h.
  • Lohjalla kokonaiskorvaus LL la 130€/h ja su 150€/h.
  • Varallaolosta Espoo kokonaiskorvaus la 80€ ja su 100€.
  • Varallaolosta Lohja la 40€ ja su 60€.
  • Mahdolliset aktiivitunnit +20% paremmalla korvauksella.

 

Lääketieteen kandidaatti

  • Espoossa kokonaiskorvaus LK la 70€/h ja su 80€/h.
  • Lohjalla kokonaiskorvaus LK la 90€/h ja su 110€/h.

Tule parantamaan palveluiden saatavuutta

Kutsumme sinut mukaan parantamaan palveluiden saatavuutta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella! Pääset tukemaan kauttamme julkista terveydenhuoltoa. Huolehdimme, että työolot ovat kunnossa ja saat riittävän perehdytyksen.

Jos kiinnostuit, jätä yhteydenottopyyntö! Lisätietoja saat hakemuslomakkeen kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä: tuomas.taipale@laakarisi.fi / 044 493 9201.

Lääkärisi.fi:ssä työskentelyn etuja mm.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!

Jätä yhteydenottopyyntö

Rekry - yhteydenottopyyntö