Puolustusvoimille yleislääkäriksi

Haemme lääkäreitä säännöllisesti töihin Puolustusvoimille eri mittaisiin työjaksoihin. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Haemme lääkäreitä Puolustusvoimille

Tarjoamme loistavan palkkauksen, sinulle mieluisan työnkuvan sekä järjestämme asiat puolestasi. Käytännönasioissa sinulla on Lääkärisi.fi yhteyshenkilö sekä tarvittaessa järjestämme myös mentorointia töihin liittyen kokeneen lääkärikollegan kanssa.

Työnkuva Puolustusvoimilla

Pääset kokemaan työskentelyä erilaisessa ympäristössä Puolustusvoimilla. Työnkuva koostuu pääsääntöisesti varusmiesten sekä kantahenkilökunnan vastaanotoista. Työpäivät ovat 7 tunnin mittaisia ja 4-5 päivää viikossa. Voit itse sopia töiden ajankohdan klo 7-16 välille. Työjaksojen pituudet vaihtelevat muutamasta viikosta aina useamman kuukauden mittaisiin jaksoihin. Tarvitset turvaselvityksen ennen töiden aloitusta ja me teemme sen puolestasi!

Tiivistetysti

Ota yhteyttä, vastaamme pian

Tule parantamaan palveluiden saatavuutta

Kutsumme sinut mukaan parantamaan palveluiden saatavuutta ja poistamaan terveydenhuollon henkilöstövajetta. Kauttamme töiden sopiminen onnistuu helposti ja kerromme kattavasti eri vaihtoehdoistamme sekä kuuntelemme toiveitasi.

Joustava työaika

Työajat sovitaan joustavasti elämäntilanteeseesi sopivasti. Kauttamme onnistuu yksittäiset vuorot viikonloppuisin tai sitten pidemmät työjaksot samassa paikassa arkena.

Edellytämme lääkäreiltämme

Palkkaus ja työsuhde-edut

Maksamme työstä loistavan palkkauksen ja sitoutumalla meille pidemmäksi aikaa pääset nauttimaan mm. liikunta- ja kulttuuriedusta sekä esim. pyöräedusta.

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme! Lisätietoja saat lomakkeen kautta, sähköpostitse tai soittamalla:

Lähilääkärinä työskentelyn etuja mm.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!

Jätä yhteydenottopyyntö

Rekry - yhteydenottopyyntö