Etävastaanotto

Vastaanottomme on siellä missä sinäkin – kotisohvalla, töissä, mökillä, tai vaikka tunturin huipulla. Kunhan sinulla on nettiyhteys käytössäsi, pääset vastaanotolle muutamassa minuutissa.

Vältä jonottaminen, etävastaanotolle pääset minuuteissa

Etävastaanotolle pääset suoraan tunnistautumisen jälkeen. Chat-yhteydellä vaivojen hoitaminen onnistuu kätevästi ja tarvittaessa vaivan arviointia helpottavan kuvan lähettäminen on helppoa. Arvioimme aina yksilöllisesti voidaanko vaiva hoitaa turvallisesti etävastaanotolla. Kokemuksemme mukaan etävastaanotolla voidaan hoitaa suuri määrä vaivoista ja sähköisten reseptien avulla saat lääkkeet lähimmästä apteekistasi.

Kymmenet ammattilaisemme varmistavat, että saat nopeaa ja laadukasta hoitoa. Sinua palvelevat sairaanhoitajat ja lääkärit.

Nopea, kätevä ja turvallinen

Etävastaanottomme on nopea ja kätevä käyttää. Palvelumme toimivat turvallisten järjestelmien kautta, jotka ovat käytössämme myös julkisessa terveydenhuollossa. Vahva tunnistautuminen ja etähoitoon tarkoitetut järjestelmät takaavat sen, että tietosi eivät päädy vääriin käsiin. Laadimme vastaanotoista asianmukaiset potilasasiakirjamerkinnät, jotka tallentuvat Kanta-arkistoon ja löytyvät siten myös Omakannasta.

Miten chat-vastaanotto toimii?

1. Aloita chat

1. Aloita chat

2. Tunnistaudu

2. Tunnistaudu

3. Täytä oirekysely

3. Täytä oirekysely

4. Olet vastaanotolla

4. Olet vastaanotolla


Kokeile itse, kuinka helppoa etävastaanoton käyttäminen on. Kertakäynti vain 39,90 €.

Etävastaanotolle

Mitä etävastaanotolla voidaan hoitaa?

Allergiat

Allergiaoireet ovat monelle tuttuja: nuhaa, tukkoisuutta, silmien kirvelyä ja iho-oireita. Etävastaanotolla saat nopeasti lääkärin arvion tilanteestasi ja reseptit oireitasi helpottaviin lääkkeisiin.

Astma

Astman hoitotasapaino tulee arvioida 1-2 vuoden välein. Se onnistuu yleensä sujuvasti etävastaanotolla. Samalla uusimme astmalääkkeesi.

Hengitystieinfektiot

Valtaosa hengitystieinfektioista voidaan hoitaa turvallisesti ja ketterästi etävastaanotolla. Saat reseptit oireita lievittävään lääkitykseen ja teemme työkykyarvion.

Hyönteisten pistot

Ampiaiset tai mehiläiset voivat aiheuttaa allergisia reaktioita. Saat etävastaanotolla helposti arvion tilanteestasi ja tarvittavat reseptit. Punkit levittävät puutiaisaivokuumetta ja borrelioosia. Punkin puremaan saat arvion etävastaanotolla.

Ihosairaudet

Etävastaanotolla voidaan diagnosoida ihottumat ja muut iho-oireet ja aloittaa hoito. Chat-vastaanotolla kuvien lähettäminen on helppoa ja nopeaa.

Sairauslomat

Etävastaanotolla diagnosoitavissa sairauksissa voimme kirjoittaa sinulle lyhyitä sairauspoissaolotodistuksia. Myös sairaan lapsen hoitoa varten kotihoitotodistuksen laatiminen on nopeaa.

Lähetteet

Verikokeiden ja kuvantamistutkimusten lähetteet saat etävastaanottokäynnin yhteydessä kauttamme. Teemme yhteistyötä Synlabin kanssa, jolla on 37 toimipistettä maanlaajuisesti.

Kontrollit

Joidenkin pitkäaikaissairauksien, kuten diabeteksen, verenpainetaudin ja korkean kolesterolin kontrollikäynnit pystytään hoitamaan turvallisesti etävastaanottomme kautta. Saat myös lähetteet verikokeisiin ja elämäntapa- ja hoito-ohjeet samalla käynnillä.

Reseptin uusinnat

Reseptin uusimiset hoituvat kätevästi etävastaanottomme kautta. Oirekartoitusten perusteella voit myös saada uudet lääkereseptit sähköisesti lähimpään apteekkiin.

Silmäoireet

Kuivasilmäisyys, silmätulehdukset ja allergiset silmäoireet voidaan todentaa ripeästi etävastaanotollamme laadukkaiden kuvien ja antamiesi esitietojen avulla.

Tuki- ja liikuntaelimistösairaudet

Yllättävät ja äkilliset tuki- ja liikuntaelimistön vaivat soveltuvat etävastaanotollamme hoidettaviksi. Saat turvalliset hoito-ohjeet, sähköiset reseptit ja tarvittaessa lähetteen fysioterapeutille tai muuhun jatkohoitoon.

Vatsaoireet

Esimerkiksi ripulin ja oksennustaudin tilannearviot ja tarvittavat hoidot voidaan todeta turvallisesti etävastaanotollamme.

Virtsatietulehdukset

18–65-vuotiaiden naisten tavalliset virtsatietulehdukset voidaan hoitaa turvallisesti etävastaanotolla ilman näytteenottoa Käypä hoito -suosituksen mukaisesti.

Mitä etävastaanotolla ei voida hoitaa?

Etävastaanotollamme ei voida hoitaa fyysistä tutkimusta vaativia vaivoja tai yleistilaa laskevia, vakavia tilanteita. Vaikeat tapaturmat, kovat kivut tai muut vakavammat, akuutit sairaudet vaativat käynnin lähivastaanotolla.

Hoitotakuu

Vastaanotollamme on hoitotakuu, joten maksat käynnistäsi vain, jos ammattilaisemme voivat auttaa sinua esimerkiksi hoito-ohjeen tai lääkitysarvion avulla.