Siitepölyallergia

Siitepölyallergian oireisiin saat nopean avun etävastaanotolta. Tarjoamme ilmaisen hoidon tarpeen arvion!

Siitepölyallergian hoito etävastaanotolla

Siitepölykausi alkaa keväällä ja kestää loppukesään. Siitepölyallergiasta kärsii noin 20% suomalaisista. Oireista yleisin on allerginen nuha, mutta myös yskää ja hengenahdistusta ilmenee paljon. Moni sinnittelee arkea rasittavien allergiaoireiden kanssa liian pitkään. Lääkehoito tulisi aloittaa hyvissä ajoin, jotta lääkkeen vaikutus ehtii muodostua. Meiltä saat avun nopeasti. Tule etävastaanotolle, niin katsotaan juuri sinulle sopiva hoitomuoto. Hoitajamme ja lääkärimme palvelevat sinua!

Siitepölyallergian oireet ja hoito

Yleisimmät oireet

Siitepölyallergian yleisimpiä oireita ovat: vesinuha, aivastelu, tukkoisuus, yskä, hengenahdistus, Silmien punoitus, kutina tai vetisyys, atooppinen ihottuma, väsymys ja kuume. Lääkärisi.fi-ammattilaiset arvoivat oireesi ja antavat sinulle tarvittavan hoidon.

Oireilua aiheuttaa

Oireilua aiheuttavat mm. lehtipuut, keskikesällä heinäkasvit ja loppukesällä pujo. Siitepölyallergiaan voi liittyä ns. ristiallergioita ruoka-aineiden kanssa. Esimerkiksi koivuallerginen voi saada oireita kypsentämättömistä juureksista ja hedelmistä.

Siitepölyallergian hoito

Siitepölyallergian hoitomuoto määräytyy oireiden mukaan. Tavallisesti allergiaa hoidetaan antihistamiinilla, kortisonia sisältävillä nenäsumutteilla tai silmätipoilla. Lääkehoito tulisi aloittaa hyvissä ajoin, jotta lääkkeen vaikutus ehtii muodostua. Kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä.

Mikäli oirekuvaan kuuluu hengenahdistusta ja yskää, on syytä tutkia keuhkoja paremmin. Keuhko-oireisiin lääkäri määrää tarvittaessa astmalääkityksen sekä tarvittavat keuhkojen tutkimukset. Tule etävastaanotolle, niin katsotaan juuri sinulle sopiva hoitomuoto!

Apua chat-vastaanotolta

1. Aloita chat

2. Tunnistaudu

3. Täytä oirekysely

4. Olet vastaanotolla

Ilmainen hoidon tarpeen arvio, maksat vain mikäli voimme auttaa sinua. Hinta 39,90 €.

Yleisesti vastaanotollamme hoidettuja vaivoja

Hoidamme etävastaanotolla nämä sekä sadat muut vaivat.

Ihosairaudet

Akne, ihottumat, ihotulehdukset ja kynsioireet

Silmäoireet

Silmätulehdukset, allergiset silmäoireet, kuivasilmäisyys

Allergiaoireet

Allerginen nuha ja siitepölyallergiat

Siirry etävastaanotolle

Kokeile itse, kuinka helppoa etävastaanoton käyttäminen on. Kertakäynti vain 39,90 €.