Erektiohäiriön hoito

Nopea apu erektiohäiriöön etävastaanotolta. Tarjoamme ilmaisen hoidon tarpeen arvion!

Erektiohäiriön hoito etävastaanotolla

Erektiohäiriö on kiusallinen miesten seksuaaliterveyteen vaikuttava häiriötila. Erektiohäiriö on aina oire jostain, eikä se itsessään ole sairaus. Sen syy on hyvä selvittää. Yleisimpänä hoitomuotona on suun kautta otettava lääke. Klikkaa etävastaanotolle, niin katsotaan sopiva hoitomuoto juuri sinulle!

Erektiohäiriön syyt ja hoito

Erektiohäiriön syyt

Erektiohäiriö on oire eikä sairaus, tähän oireeseen voi olla monia syitä. Syitä voivat olla esimerkiksi sairaus, hormonaaliset syyt, lääkkeen sivuvaikutus tai ikääntyminen. Myös psyykkiset syyt, kuten suorituspaine tai masennus voivat aiheuttaa erektiohäiriötä.

Erektiohäiriön lääkehoito

Erektiohäiriöön on saatavissa useita tehokkaita reseptilääkkeitä. Ensisijaisesti hoitona annetaan suun kautta otettavia lääkkeitä. Lääkkeet eivät aiheuta suoraan erektiota, vaan niiden vaikutus vaatii myös seksuaalisen kiihottuneisuuden. Lääkkeet voimistavat merkittävästi omaa erektiota lisäämällä peniksen valtimoverenkiertoa. Noin 80% potilaista saavat lääkkeistä merkittävää apua. Ammattilaisemme arvioivat tarpeesi lääkehoidolle ja kirjoittavat reseptit tarvittaessa.

Paikallishoito

Mikäli suun kautta otettava lääke ei auta, ammattilaisemme voivat arvioida tarvetta paikallishoitoon. Paikallislääkkeitä ovat mm. virtsaputkeen asetettava lääkekapseli, erektiogeeli tai pistoshoito. Pistoshoito on tehokkain ja vanhin erektiohäiriön hoitomuoto ja toimii noin 90% potilaista.

Apua chat-vastaanotolta

1. Aloita chat

2. Tunnistaudu

3. Täytä oirekysely

4. Olet vastaanotolla

Ilmainen hoidon tarpeen arvio, maksat vain mikäli voimme auttaa sinua. Hinta 39,90 €.

Yleisesti vastaanotollamme hoidettuja vaivoja

Hoidamme etävastaanotolla nämä sekä sadat muut vaivat.

Ihosairaudet

Akne, ihottumat, ihotulehdukset ja kynsioireet

Silmäoireet

Silmätulehdukset, allergiset silmäoireet, kuivasilmäisyys

Allergiaoireet

Allerginen nuha ja siitepölyallergiat

Siirry etävastaanotolle

Kokeile itse, kuinka helppoa etävastaanoton käyttäminen on. Kertakäynti vain 39,90 €.